VERKOCHT Prachtige modern appartement in het centrum van Sittard (100 m van het marktplein)

Schermafbeelding 2018-04-17 om 14.57.24

Complex
Dit uniek appartement ligt in het markante kloostercomplex welk vrijwel direct aan de Markt van Sittard ligt. Aan de achterzijde grenst het aan de Dominicanenwal, de verdedigingswal (met schootsvelden) rondom de middeleeuwse vestiging, die Sittard ooit was.
Het complex is een belangrijk en monumentaal onderdeel van de historische binnenstad. Het Kloosterkwartier bestond ooit uit twee aparte kloosters. Het Dominicanenklooster en het Ursulinen klooster, gelegen aan weerzijden van de Basiliek. In de loop der eeuwen zijn de gebouwen steeds uitgebreid, waardoor het tegenwoordig een aaneengesloten complex is. Dit appartement is 1 van de 7 reeds verkochte wooneenheden en ligt op de 4e verdieping. Het appartement en het complex heeft een hoog afwerkingsniveau met een royaal buitenterras dat zuidwest is georiënteerd en daarom voorzien van de hele dag zon. Afgesloten parkeerplaats onder de schootsvelden gezamenlijk met gasten van het Merici hotel (ingang via de Odaparking). Gang onder de Dominicanenmarkt via overdekte entree naar eigen appartementencomplex. Hier treft u een gezamenlijke hal met trappenhuis en lift. Elke etage heeft twee appartementen.

Woonkamer/Keuken
De ruime Z-vormige woonkamer met open keuken is ca 68m2 groot. Vanuit de woonkamer kijkt u langs de Ursulinen kerk (Basiliek O.L.V. van het Heilig Hart) richting de Oude Markt en over de daken van de binnenstad van Sittard. De prachtige ruime op maat gemaakte en ontworpen leef keuken, is van alle gemakken voorzien. Hier kunt u met passie en plezier uw maaltijden voor gezin en gasten met groot gemak bereiden. De keuken heeft veel ingebouwde bergruimte en is voorzien van alle moderne benodigde apparatuur van het gerenommeerde merk Siemens, zoals o.a. een inductie kookplaat (5 elementen), Combi oven/magnetron, Oven/Steamer, borden warmer, ijskast en vaatwasser. Via de woonkamer bereikt u het zonneterras 13m2 met vlonder en luxe glazen afwerking.
De speciaal aangeschafte rechthoekige parasol is ter overname beschikbaar.
De keuken geeft toegang tot een ruime bergruimte met CV installatie en was- en droogcombinatie e.d.

Slaapvleugel
Via de ruime overloop bereikt u 2 ruime slaapkamers en de badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. Zowel beide slaapkamers als de badkamer geven u uitzicht op de schootsvelden.

Kosten vereniging van eigenaren.
Appartement Terra Nova nr. 17                – euro 231,04
Berging Ursulinen Kloosterkwartier        – euro   26,42
Parking Ursulinen (Oda ingang)               – euro   50,41

Bijzonderheden
♣ Uiterst mooi afgewerkt appartement (nieuwbouw met grote leef keuken)
♣ 100 meter van het Marktplein van Sittard.
♣ Hoog afwerking niveau
♣ Overdekte privé parkeerplaats onder de schootsvelden, overdekt bereikbaar.
♣ Eigen berging in de oude kelders van het klooster
♣ Plafond hoogte 2,65 m.
♣ Moderne architectuur met veel lichtinval.
♣ Dubbele en geïsoleerde ramen.

 • Adres: Oude Markt 17,

  Sittard, Limburg 
 • Postcode: 6131EN 
 • Aanvaarding: In overleg 
 • Inhoud: ca 300 m3 
 • Onderhoudstoestand: Prima, nieuwbouw 
 • Bouwjaar: 2017 
 • Vloeroppervlakte: 108 m2 
 • Te koop: True 
 • Te huur: False